online site builder

Handige links

Afvalzakjes voor plastic afval
Hier kunt u de gratis afvalzakjes bestellen voor het plastic afval.

Melding openbare ruimte
Hier kunt u een melding doen van een probleem op straat of in de buurt, zoals een scheef liggende stoeptegel, een boom die nodig moet worden gesnoeid, een vies bushokje, gedumpte vuilniszakken, een gat in de bestrating en dergelijke.
Met een Smartphone kunt een de melding met de buitenbeter app doen.
Spoedeisende melding:
Bij directe gevaarsituaties in straten of plantsoenen of overlast als gevolg van storingen in de rioleringen kunt u tijdens openingstijden bellen met de gemeente op 14-0114. Buiten openingstijden met 0114-389289

Mobirise

Buurderij Graauw officieel geopend

GRAAUW - Buurderij Graauw werd maandag 25 maart 2019 feestelijk geopend met toespraken van Wieger de Valk, penningmeester van de Dorpsraad Graauw, Richard Meersschaert van EGTS, een Europese Groepering voor Territoriale Samenwerking en natuurlijk Gerda Leys, buurderij-verantwoordelijke en initiatiefneemster.

Graauw Zingt gaf de opening een extra feestelijk tintje met hun repertoire bestaande uit Nederlandse liedjes en zeemansliedjes waaronder ook bekende liedjes uit onze streek.

Het was een gezellige drukte, alle bezoekers konden proeven van de heerlijkheden die de producenten hadden klaargezet en zowel producenten als bezoekers gingen met een tevreden gevoel naar huis.
Ook een producent die nog net niet aangesloten is bij de buurderij - Zorgboerderij Kloosterzande - was aanwezig en bezoekers konden naar hartelust proeven van de producten die gemaakt zijn door de clienten van deze zorgboerderij.

De verkoop voor de volgende buurderij - af te halen op maandag 1 april tussen 17.00 en 18.30 uur - is intussen al gestart. Aanmelden kan bij:
https://boerenenburen.nl/nl/assemblies/11903/

Onze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Adres

Dorpsstraat 46
4569 AK Graauw