online web builder

Jachthaven


Jachthaven Paal

Paal is een getijdenhaven nabij Graauw aan de Westerschelde, 6 km ten zuid-oosten van Walsoorden. De haven ligt aan de rand van het prachtige natuurgebied het ‘Verdronken Land van Saeftinghe’. Een goed beboeide geul leidt u naar de haven. Bij laagwater valt de haven volledig droog, dus niet geschikt voor schepen met vinkiel, maar u kunt altijd enkele uren het clubhuis bezoeken. De haven is onder toezicht van een echte watersportvereniging. Op de website van W.V. Saeftinghe vindt u alle gegevens om de jachthaven veilig te bereiken.

Watersportvereniging Saeftinghe

Gelegen op de grens van Nederland en België aan de Westerschelde. Op het nieuw overdekt verwarmd terras kan je genieten van een prachtig uitzicht over onze jachthaven en het natuurgebied het ‘Verdronken Land van Saeftinghe’. Iedereen is welkom!

Wil u gezellig een kop koffie met heerlijk zelfgemaakt appelgebak, of een wijntje, of een lekker biertje van de uitgebreide bierkaart drinken? Dan bent u bij W.V. Saeftinghe aan het juiste adres. U kunt aan de bar zitten en genieten van de sfeer van een bruin café, maar ook kiezen voor een tafeltje of voor een plekje op het terras. Kortom een café met veel gezichten. Voor de inwendige mens is er een kleine kaart: diverse ontbijt- en lunchgerechten, snacks, tapas of wisselende gerechten van de dinerkaart.

Voor de fietsers en wandelaars is het ook een welkome stop dankzij de ideale ligging. Oplaadpunten voor de elektrische fiets zijn aanwezig. Voor de kleintjes ligt naast het café een speeltuintje met enkele speeltoestellen.

Iets te vieren? Of gewoon een gezellig uitje met de hele familie of het bedrijf? Hiervoor zijn talloze mogelijkheden. Uw dat wordt geheel verzorgd op basis van uw wensen, ook buiten de openingstijden.

Onze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Adres

Dorpsstraat 46
4569 AK Graauw

Links

Website bouwer