how to create your own web page

GraauwRock

Stichting Graauwrock
20 mei


Normaal gesproken zouden we vandaag GraauwRock for Specials hebben en morgen GraauwRock. We waren ongelofelijk trots op de mooie line up die we hebben kunnen strikken voor dit jaar. De omstandigheden zouden ook geweldig zijn geweest, maar helaas moeten we hopen dat we het volgend jaar kunnen inhalen.
Voor nu willen we iedereen die al een ticket had gekocht heel erg bedanken en zeker ook alle vrijwilligers die zich al massaal hadden aangemeld. Zonder jullie zou er geen GraauwRock zijn.
Wij zijn al bezig met de komende edities, maar hiervan zijn we uiteraard afhankelijk van richtlijnen en ontwikkelingen.
Blijf gezond en hopelijk tot snel!

Graauwrock 2020

GraauwRock for Specials 2020

Woensdag 20 mei 2019 - 13:00 – 20:00 uur
Op de sportvelden van vv Graauw
Gers Pardoel, Pater Moeskroen, One Two Trio, Belinda, Tijl Damen, Bustaflex
Tickets € 17.50,-/€ 20,00 te bestellen via:
https://guts.events/wo9f6d-graauwrock
of bij Max Korting Hulst - Totté Graauw - Plus Kloosterzande

Graauwrock for Specials 2020 Gers Pardoel

♪ Gers Pardoel hoofdact GraauwRock for Specials ♪

Gers Pardoel is dit jaar de hoofdact voor GraauwRock for Specials. Zowel Nederland als België zijn begin 2009 achterop de “Bagagedrager” van Gers Pardoel gesprongen en zijn sindsdien veroverd door deze populaire Nederlandstalige rapper. Gers is immens populair en zijn hits worden meegezongen door jong & oud. En nu dus ook op GraauwRock for Specials.

Ook zijn er optredens van Belinda, Bustaflax, Feest Dj Eric. en de Happy Band. Eerder waren Pater Moeskroen, One Two Trio en Tijl Damen Muziek, Kindertheater, Illustraties waren al eerder aangekondigd. De line up is hiermee volledig.

De kaartverkoop voor GraauwRock for Specials is reeds gestart.

♪ Pater Moeskroen ♪ 
Al dertig jaar is Pater Moeskroen een begrip in menig kroeg, feesttent of festival.
De heren stonden aan de wieg van krakers als ‘Joost’, ‘Laat Maar Waaien’, Dansen’ en ‘Hela Hola’. En wie herinnert zich niet meer ‘Roodkapje’?!

Aanstekelijke folk, knallende feestnummers en meeslepende ballades; Pater Moeskroen brengt het met een karrenvracht aan instrumenten wat het herkenbare Moeskroen-geluid maakt! Live is de band een ware feest-sensatie, vol herkenning voor jong en oud
Behalve dat Pater Moeskroen een graag geziene gast is op festivals, in clubs en zalen gaat de groep ook jaarlijks de theaters in en is daarin evenzo succesvol. Op het theaterpodium komen de talenten van de vijf multi-instrumentalisten nog beter naar voren en is er, naast kolderieke muzikale fratsen, ook plaats voor ontroering en diepgang.

Graauwrock for Specials 2020 Pater Moeskroen
Graauwrock for Specials 2020 One Two Trio

♪ One Two Trio ♪ 
De One Two Trio Kindershow is er speciaal voor jong en oud! Meneertje Blauw is zo trots als een pauw, meneertje Rood is de sportieve malloot en meneertje Geel is zo sloom als een kameel!

Ze spelen 100%live hun eigen bekende kinderhits als 'Sjoe Sjoe Wa' en 'de Hokie Pokie'.. Maar ook liedjes als ‘Ik heb een snotje in mijn neus’ en ‘Ik lust alleen maar friet’ zijn zo herkenbaar voor het publiek dat ze deze direct mee kunnen zingen. U bent dus gewaarschuwd! Tussen de nummers door doen er zich allerlei dolkomische, cabareteske situaties voor, die ook bij de ouderen flink op de lachspieren werken.

♪ Belinda ♪ 
Belinda staat voor de tweede keer op het podium van Graauwrock for Specials.

Zij stond in 2014 samen met Geert de Vos in de Zeeuwse Top 40 met het lied Vrolijk Door Het Leven. Het duo deed ook mee aan de Beste Zeeuwse Cover met een Zeeuwstalige versie van Michel van Anouk. Eind 2014 was ze deelnemer van de tv-talentenjacht The Winner Takes It All op SBS 6. In 2016 won zij de Koos Albert Award.

Belinda is van alle muziekstijlen thuis: van Anouk, Ilse de Lange, Pointer Sisters, Samantha Steenwijk, Tina Turner, Abba, André Hazes tot Belle Perez, Belinda zingt het allemaal.

Graauwrock for Specials 2020 Belinda
Graauwrock for Specials 2020 Tijl Damen

♪ Tijl Damen ♪ 
Tijl Damen werkt sinds 2009 als artiest en speelt hij zijn interactieve theatervoorstellingen in heel Nederland en Vlaanderen. De voorstellingen die Tijl maakt hebben een aantal vaste ingrediënten: liedjes, muziek, humor en bergen interactie.

Zijn voorstellingen en liedjes schrijft Tijl zelf. Net als de tekeningen die hij als illustrator maakt voor zijn eigen website en voorstellingen, maar ook voor diverse kinderboeken en tijdschriften. Het liefst doet Tijl helemaal alles zelf. Hij heeft dan ook geen muzieklessen gevolgd, maar zichzelf alle instrumenten aangeleerd. Zelfs de gordijnen van zijn theatertje heeft hij zelf genaaid.

♪ Bustaflex ♪ 
Je zou bijna kunnen zeggen dat hij al kon rappen voordat hij kon praten. Al vanaf zijn kinderjaren is Bustaflax bezig met het schrijven en vertolken van rapmuziek.

Met bijna 10 jaar ervaring als rapper, begint nu zijn carrière als artiest binnen de Nederlandse hiphop echt vorm te krijgen. Met zijn eerste officiële album ‘Raptijd’ dat uitkwam in 2018, is de start van een nieuw hoofdstuk aangebroken. De focus ligt op het maken van nieuwe muziek samen met verschillende producers uit de regio. Een tweede album is nu in productie.

Naast het maken en schrijven van muziek, is Bustaflax een enthousiaste performer die niets liever doet dan optreden. Een energieke, positieve rapper! Geschikt voor kinderen van 10 tot bejaarden van 85 jaar oud. Bustaflax heeft ondertussen een redelijk breed repertoire opgebouwd, waardoor hij kan kiezen wat bij een doelgroep goed in de smaak zou vallen.

Graauwrock for Specials 2020 Bustaflex

GraauwRock 2020

Donderdag 21 mei 2020
Op de sportvelden van vv Graauw
Di-Rect - Daredevils - winnaar Steenworp
Tickets € 25,00/€ 30,00
Combi-tickets (woensdagmiddag + donderdag) € 35,00
o.a. te bestellen via:
https://guts.events/wo9f6d-graauwrock
of bij Max Korting Hulst - Totté Graauw - Plus Kloosterzande

DI-RECT headliner GraauwRock 2020

Op donderdag 21 mei (Hemelvaartsdag) 2020 zal de Nederlandse topband DI-RECT in hun twintig-jarig bestaan het publiek tijdens de 19e editie van GraauwRock entertainen.

De verdere line up voor GraauwRock 2020 volgt op korte termijn. Wat we wel al kunnen verklappen is dat de winnaar van de Zeeuwse muziekcompetitie Steenworp GraauwRock 2020 zal openen! Hiermee willen we jong muzikaal talent uit de regio steunen.

Graauwrock 2020
Graauwrock 2020 Di-Rect

♪ Di-Rect ♪ 
Begonnen in 1999 met een vliegende start en hits als ‘Just the Way I do’ en ‘Inside my Head’, was DI-RECT al snel niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzikale landschap.

De vijftien jaar die daarop volgden waren een ‘rollercoaster ride’. Met 7 albums, diverse top 10 hits, talloze awards en meer dan 2000 live shows in binnen- en buitenland, heeft DI-RECT laten zien dat ‘they’re here to stay’.

In 2009 nam Marcel Veenendaal het stokje over van zanger Tim Akkerman. De eerste single in nieuwe samenstelling ‘Times are Changing’ werd de eerste nr.1 hit die de band ooit scoorde en deze droomstart luidde een heel nieuw tijdperk in.

Inmiddels heeft DI-RECT haar 15 jarig jubileum achter de rug. Dit heeft de band groots gevierd met een concert op het strand van Scheveningen voor 12.500 man. 

♪ Daredevils ♪ 
Een donderslag bij heldere hemel! Sterrenteam Daredevils knalt door de geluidsbarrière en laat daarbij een spoor van confetti, lege glazen en voldoening achter. Bereid je voor op een muzikale blikseminslag van astronomische proporties, waarbij classics en gewaagde actuele hits in elkaar versmelten. Zet je schrap, bestel zoveel mogelijk drank en zoek dekking: er is een duivelse tornado in aantocht!

Graauwrock 2020 Daredevils

GraauwRock for Specials 2019

Woensdag 29 mei 2019 - 13:00 – 20:00 uur
Op de sportvelden van vv Graauw
Wolter Kroes, Snollebollekes, VOF de Kunst , Tijl Damen, Belinda, Bustaflax
Tickets € 15,-/€ 17,50 te bestellen via:
https://www.graauwrock.nl/tickets/voorverkoopadressen/

Al meerdere jaren bezoekt stichting ’t Huus een muziekfestival voor mensen met een beperking in Limburg. Door de grote reisafstand en daarmee gepaard gaande kosten is het niet voor alle cliënten mogelijk om dit festival te bezoeken. Vanuit hun doelgroep kwam de vraag om zelf in de regio Zeeland een soortgelijk festival te organiseren. Omdat de organisatie van een dergelijk evenement, met buiten de provinciegrenzen reikende uitstraling, een hele kluif is werd er een zoektocht gestart naar een ervaren organisatie om de krachten te bundelen. Zo is in stichting GraauwRock een gretige partner gevonden om voor de eerste keer in Zeeland een festival te organiseren voor de minder valide medemens “GraauwRock for Specials”.

Door de bundeling van de kennis, expertise en ervaring van beide organisaties op gebied van organiseren, faciliteren en verzorgen wordt een onvergetelijke ervaring gecreëerd voor de bezoekers. Het festival wordt op 29 mei van 13 tot 20 uur op het terrein van GraauwRock georganiseerd dat deze middag geheel ingericht wordt naar de behoeften van de bezoekers. Er zal een keur aan regionale en nationale toppers acte de presence geven.
We denken een mooi en kwalitatief goed programma aan te kunnen bieden aan onze bezoekers. Naast muziek zal er ook voldoende ruimte zijn voor ander vermaak zoals bv spelletjes, schminken en knutselen.

Happy band en optreden Circus Reinardi toegevoegd aan line up
Het Stimuleringsfonds van de Rabobank heeft om dit alles mogelijk te maken een donatie gedaan. Hierbij bieden ze voor de komende twee jaar financiële steun zodat dit speciale festival komende jaren kan plaatsvinden.

Wolter Kroes is al decennialang een van de meest optredende artiesten in Nederland, en heeft
hiermee in heel het land een ongekende populariteit opgebouwd. Met bekende hits als ‘Ik heb de hele  nacht liggen dromen’ en ‘Viva Hollandia’ staat Wolter altijd garant voor een groot feest. In 2019 zit Wolter 30 jaar in het vak en geniet van het terugdenken van zijn rijke carrière, maar is nog allerminst van plan rustig aan te doen! 

Snollebollekes is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grootste feestacts van Nederland,  die wekelijks voor duizenden mensen optreedt en keer op keer het publiek in extase weet te brengen. Niet voor niets heeft hij in no-time twee keer het GelreDome uitverkocht. 
Houd je van een feestje waar iedereen geaccepteerd wordt zoals hij/zij is? Kom dan naar GraauwRock for Specials, want iedereen is wel een beetje speciaal!

The Road to GraauwRock 2019

Woensdag 29 mei 2019 - 20.30 - 01.00 uur - toegang gratis
Op de sportvelden van vv Graauw
Winnaar Steenworp + 6 andere acts
Inlichtingen en aanmelden: theroadto@graauwrock.nl

The Road to GraauwRock wordt gehouden op de sportvelden van vv Graauw (Hulst) op woensdag 29 mei. Aanvang 20:30 uur. Toegang tot dit evenement is gratis. Aanmeldingen en verdere inlichtingen via theroadto@graauwrock.nl 

Een dag voorafgaand aan GraauwRock houden we traditiegetrouw The Road to GraauwRock. Ook dit jaar. Acht bands uit binnen- en buitenland nemen het tegen elkaar op en een jury kiest de winnaar, die de volgende dag GraauwRock mag openen op het hoofdpodium!  

De winnaar van de Zeeuwse muziekcompetitie Steenworp krijgt automatisch een plekje op The Road to GraauwRock. Hiermee willen we jong muzikaal talent uit Zeeland steunen en ook andere acts motiveren hun muzikaliteit te laten horen!

De eerste band speelt om 20:30 uur. Iedere act krijgt 20 minuten speeltijd.
De prijsuitreiking zal zo kort mogelijk na het juryberaad en tellen van de punten plaatsvinden om ongeveer 01:00 uur. 

De selectie van The Road to GraauwRock 2019 is (onder voorbehoud en in willekeurige volgorde):

Common Strangers Limburg (B)
Moody Mae Leuven 
Furism Antwerpen 
Get Well De Klinge 
Isadore Leuven 
Five Minute March Utrecht 
Gin & Juice Hulst 
En de winnaar van Steenworp Makimura, tot voor kort bekend als Hopeless Romanticism  

De volgorde waarin de bands optreden wordt op 29 mei via loting bepaald .
Meer info over tickets en artiesten op www.graauwrock.nl

Furism opent Graauwrock 2019

Furism mag GraauwRock vanavond openen
GRAAUW - De Antwerpse poprockband Furism heeft gisteravond the Road to GraauwRock gewonnen en mag vanavond op het sportpark van Graauw het ‘echte’ GraauwRock openen, waar de Zeeuwse band Racoon de topact is van het twintigjarige festival.

Furism sleepte met het optreden 373,5 punten in de wacht, net genoeg om de Utrechtse band Five Minute March (rock, hardrock, alternative rock, metal) voor te blijven. Het scheelde slechts anderhalve punt. Neon Principles (combi van pop, rock, funk en jazz) uit Antwerpen eindigde derde.

Aan Furism - met zanger Tim De Pooter, drummer Wesley Van Tichelt, bassist Bret Vlaeminck en gitarist Sten Vlaeminck - is de eer van GraauwRock 2019 vanavond om 18.00 uur te openen.
(Bron: PZC)

GraauwRock 2019

Donderdag 30 mei 2019
Op de sportvelden van vv Graauw
Racoon, Handsome Poets, Wulf, Bluebirds, Cookies and Creme, Hunterstreet,
Winnaar The Road to GraauwRock
Tickets € 27,50/€ 32,50
Combi-tickets (woensdagmiddag + donderdag) € 37,50/€ 42,50
o.a. te bestellen via:
https://www.graauwrock.nl/tickets/voorverkoopadressen/

Aan Furism - met zanger Tim De Pooter, drummer Wesley Van Tichelt, bassist Bret Vlaeminck en gitarist Sten Vlaeminck - is de eer van GraauwRock 2019 vanavond om 18.00 uur te openen.

Cookies and Cream zal GraauwRock op donderdag 30 mei 2019 vakkundig afsluiten. In 2018 stond deze 6-koppige cover band op het eindfeest van het Formule 1-seizoen in Abu Dhabi en eerder al onder meer op Tomorrowland en Rock Werchter. De lokale helden van HunterStreet maken met hun donkere alternatieve rock de line-up voor GraauwRock compleet!

Racoon kan leunen op een lange reeks hits, denk aan ‘Love You More’, ‘No Mercy’, ‘Brick By Brick’ en het Nederlandstalige ‘Oceaan’. Met hun album ’Look Ahead And See The Distance’ stonden ze in april in een stijf uitverkochte Ziggo Dome. Momenteel doet Racoon een theatertour, zijn ze de maandelijkse muzikale gast bij DWDD en wordt er gewerkt aan nieuwe muziek.

Wulf was vorig jaar al te zien op GraauwRock, maar komt op herhaling. Wulf was in 2018 niet van de  radio af te slaan. Met hits als ‘Mind Made Up’, ‘All Things Under The Sun’ en ‘Switching Gears’ is het een jaar geworden om niet snel te vergeten. Dit jaar ziet zijn langverwachte debuutalbum het licht.

Drie van Nederlands beste zangeressen bundelen hun krachten in het nieuwe countrytrio The BlueBirds! Elske DeWall, Krystl en Rachèl Louise besloten hun krachten te bundelen toen ze elkaars liefde voor Americana muziek ontdekten.

Van een handrem heeft Handsome Poets nooit gehoord. De band is altijd in beweging. Niet alleen  vanwege de uiterst dansbare indiepop en de energieke live-shows maar ook omdat de groep sinds haar oprichting geen seconde heeft stilgezeten. Ze komen hun 10-jarig bestaan vieren op het 20-jarig bestaan van GraauwRock! 

Onze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Adres

Dorpsstraat 46
4569 AK Graauw